CINE SUNTEM

Suntem o echipa de profesionisti cu studii juridice , dedicati meseriei lor si orientati spre succesul clientilor. In orice situatie oferim clientului cea mai potrivita solutie la problemele sale.

In momentul actual, atat din punct de vedere logistic, cat si din punct de vedere al personalului specializat, suntem in masura sa facem fata unui numar mare de solicitari si sa mentinem un pret avantajos pentru clientii nostrii.

Suntem o echipa cu experienta in domeniul de infiintari firme, infiintari societati comerciale tip SRL, SA si alte forme juridice de organizare. Oferim solutii pentru infiintari firme in cel mai scurt termen si la preturi corecte !

VEZI SERVICII
4

GAZDUIRE SEDIU SOCIAL

Exista situatii in care un antreprenor intampina dificultati in gasirea unui sediu social. In general aceste probleme apar datorita imposibilitatii obtineri avizului asociatiei de proprietari.In acest caz va putem ajuta cu gazduirea sediului social la adresa cabinetului nostru de avocatura pe o perioada de 1 an de zile la pretul de 700RON/AN.

-Learn more

INFIINTARE FIRMA

Fara birocratie, fara acte de completat, fara griji! Afacerea dorita, rapid, in schimbul unui pret corect. Raspundem promt solicitarilor, cautam cele mai bune solutii legale si, important, mentinem costuri rezonabile pentru serviciile de infiintare firma.

-Learn more

SUPPORT

Personalul nostru specializat vă sta la dispoziție pentru orice intrebare Luni – Vineri 9:00 – 18:00! Suntem aici pentru a răspunde oricăror întrebări și pentru a rezolva orice probleme cu care vă confruntați.

-Learn more

OFERIM CONSULTANTA CLIENTIILOR NOSTRI

Echipa noastră oferă consultanţă în dreptul comercial, respectiv asistenţă juridică în relaţia cu Registrul Comerţului din orice judeţ al României, începând cu infiinţarea unei societăţi comerciale cu răspundere limită sau a unei societăţi pe acţiuni, modificări ulterioare şi până la lichidare sau dizolvare.

-Learn more

Infiintari Firme Simplu si Rapid

RESPONSABILITATEA NOASTRA

Doriti  sa infiintati o Firma ? Cu noi e mult mai simplu si comod. Pentru a incepe aveti nevoie doar de doua acte: cartea de identitate si dovada sediului social. Daca alegeti sa gazduiti sediul social la noi puteti infiinta firma doar cu buletinul. Avocatii nostri se vor ocupa de intreaga documentatie de infiintare firma si va vor oferi consultanta calificata pentru startul corect al afacerii dvs. Vom obtine rezervarea de denumire, vom redacta actul constitutiv si actele de sediu, vom atesta declaratiile si vom constitui dosarul complet. Nu trebuie sa va deplasati personal la Registrul Comertului sau la alte institutii pentru depunerea sau ridicarea documentatiei de infiintare firma. Toate aceste demersuri se vor realiza exclusiv de catre noi. Nu trebuie sa va temeti de costuri ascunse.